Yhdessä aikuisuuteen - Elämässä Eteenpäin (YEE)

 

Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos on päätoteuttajana ESR-hankkeessa, joka tukee lastensuojelun jälkihuoltoon sekä kotoutumislain mukaisiin tukipalveluihin oikeutettujen nuorten oikeuksien toteutumista. Hanketta toteutetaan vuosina 2020 - 2023. SONet BOTNIA, Pesäpuu ja Diakonissalaitos toimivat hankkeessa osatoteuttajina.

 

YEE-hankkeessa työskentelevät hankekoordinaattori Silva Sevola ja hanketyöntekijä Minna Kallinen SONet BOTNIAsta.

 

Toteutuspaikkakunnat: Seinäjoki, Lapua, Alajärvi, Lappajärvi, Vimpeli, Isojoki, Kauhajoki, Karijoki, Teuva,  Kokkola, Veteli, Kaustinen, Halsua, Perho, Kannus, Toholampi ja Lestijärvi, Kruunupyy, Vaasa, Pietarsaari, Luoto, Uusikaarlepyy, Pedersöre, Hausjärvi ja Riihimäki. 

 

Tiedote Seamkn verkkolehdessä

 

Tilaa YEE-hankkeen verkostokirje sähköpostiisi tästä

 

LISÄÄ TIETOA HANKKEESTA

 


Lastensuojelun jälkihuollon ja ilman huoltajaa maahan tulleiden nuorten tuki ja palvelut. Yhdessä aikuisuuteen - Elämässä Eteenpäin (YEE) -hankkeen aloituswebinaari torstaina 29.4.2021 klo 9 - 12.

 

Tilaisuus on tarkoitettu lastensuojelun jälkihuollon ja kotoutumisen tukipalveluiden työntekijöille, muille jälkihuoltoikäisten nuorten parissa työskenteleville sekä nuorille, jotka ovat kiinnostuneita palveluista ja niiden kehittämisestä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tilaisuuteen webropol-lomakkeella. Linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla. Osa puheenvuoroista tallennetaan katsottavaksi myös jälkeenpäin. 

Tilaisuudesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos yhdessä SONet BOTNIAn, Seinäjoen Ammattikorkeakoulun, Diakonissalaitoksen ja Pesäpuu ry:n kanssa. 

 

Facebookin tapahtumaolmoitus https://fb.me/e/5rjA9KCTx ja Linkedin https://www.linkedin.com/events/6785878788665286656/

 

Lisää tilaisuudesta