Yhdessä aikuisuuteen - Elämässä Eteenpäin (YEE)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva Julia Varala

 

Hanke on päättynyt 31.5.2023

 

Yhdessä aikuisuuteen - Elämässä Eteenpäin (YEE)-hankkeen loppuraportti: Loppuraportti

 

Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos (THL) on päätoteuttajana ESR-hankkeessa, joka tukee lastensuojelun jälkihuoltoon sekä kotoutumislain mukaisiin tukipalveluihin oikeutettujen nuorten oikeuksien toteutumista. Hanketta toteutetaan vuosina 2020 - 2023. SONet BOTNIA, Pesäpuu ja Diakonissalaitos toimivat hankkeessa osatoteuttajina.

 

Yhdessä aikuisuuteen – Elämässä Eteenpäin (YEE) -hankkeessa:

  • Tuetaan lastensuojelun jälkihuoltoon oikeutettujen nuorten sekä ilman huoltajaa maahan alaikäisenä tulleiden 18 – 25-vuotiaiden nuorten oikeuksien sekä yhdenvertaisen kohtelun toteutumista.
  • Kootaan tietoa palveluista ja nuorten tarpeista palveluihin. Toteutetaan valtakunnalliset tiedonkeruut kunnista. Tietoa kootaan myös ammattilaisilta sekä nuorilta
  • Kehitetään yhdessä nuorten tarpeiden mukaisia tukitoimia ja palveluita nuorten sekä eri ammattiryhmien ja toimijoiden kanssa.
  • Verkostoidaan toimijoita kehittämistyön äärelle, tarjotaan koulutusta ja yhdessä oppimisen foorumeita nuorten oikeuksien, tuen ja palveluiden parantamiseksi.
  • Vaikutetaan yhdessä nuorten ja ammattilaisten kanssa paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti.

YEE - lähellä nuoria, valtakunnallisesti vaikuttava!

SONet BOTNIAssa YEE-hankkeessa työskentelevät:

 

Hankekoordinaattori Silva Sevola

puh. 040 830 0477

etunimi.sukunimi@seamk.fi

 

Hanketyöntekijä Minna Kallinen

puh. 040 830 0481

etunimi.sukunimi@seamk.fi

 

 

Toteutuspaikkakunnat: Seinäjoki, Lapua, Alajärvi, Lappajärvi, Vimpeli, Isojoki, Kauhajoki, Karijoki, Teuva,  Kokkola, Veteli, Kaustinen, Halsua, Perho, Kannus, Toholampi ja Lestijärvi, Kruunupyy, Vaasa, Pietarsaari, Luoto, Uusikaarlepyy, Pedersöre, Hausjärvi ja Riihimäki. 

 

Tilaa YEE-hankkeen verkostokirje sähköpostiisi tästä